2016. június 21., kedd

Fehérvári életünk :)

Lassan 2 hete, hogy leállamvizsgáztam és most már majdnem kezdem magam megint embernek érezni, úgyhogy itt az ideje, hogy visszatérjek az élők közé.  :) Először is gyorsan beszámolok, mi minden történt velünk az elmúlt időben.

Hála a kis blogos-facebookos hirdetésnek nagyon hamar találtunk albérletet Fehérváron. Igaz, nem egy luxus szálloda, de legalább aranyos kis kertünk van, totál 'vintage' hangulat (borostyános kerítés, régi türkiz ajtók stb.) és egy nagyobb rész, ahol még mozogni is tudunk. :)

Ezek a képek még május elején készültek, mind a kertünkben. (Delta itt még 6-6,5 hónapos volt. :))















Na de ami igazán tetszik ebben a városban, az a szomszéd falu széle. :D Van itt a közelben ugyanis egy hatalmas és gyönyörű dimbes-dombos hely, ahová amikor csak tehetjük kivisszük a kutyákat és sétálunk, labdázunk jó nagyokat! Sokkal-sokkal érdekesebb, mint az otthoni reptér. :)

Íme néhány pillanat az itt töltött estéinkből (májustól- mostanáig):


























És végül, de nem utolsó sorban... Csatlakoztunk a Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesülethez, ahol hamarosan megkezdődik Kidának a terápiás felkészítő tanfolyam, októbertől pedig Maya mellett fog terápiás gyakorlatot teljesíteni egy helybéli intézményben. :) Közben persze Delta képzése is megkezdődik/folytatódik, de hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, ő kap még egy kis időt a terápiás vizsgáig, hiszen eddig is minden kutyám 1,5-2 évesen vizsgázott. Úgy érzem, neki is jár még egy kis gyerekkor.